Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Zwitserland (167)
Regio's
Wallis (99)
Plaatsen
TROGNE (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in TROGNE

Vakantiehuis CHARVET

Zwitserland Wallis TROGNE

Locatie

In het authentiek gebleven bergdorpje Trogne staat vakantiehuis Charvet. Dit leuke plaatsje ligt in de Val d?Hérens, een zijvallei van de Rhône vallei. Uw vakantiewoning staat 18 km ten zuiden van Sion

en ca. 45 km ten oosten van Martigny. Een bezoek aan deze steden mag tijdens uw vakantie zeker niet ontbreken. Behalve veel restaurants vindt u hier ook mooie middeleeuwse bouwwerken. U woont hier onder het dak van de dominante Becs de Bosson. Uw vakantiewoning staat op ca. 70 km van de grens met Frankrijk en 85 km van de grens met Italië. U bewoont het appartement op de tweede etage van dit rustig gelegen huis. U beschikt over een eigen entree via het balkon. Vakantiehuis Chatvet is netjes en éénvoudig ingericht.

Uw woning

60 m². Eigen entree via een balkon, woonkamer met eethoek, ktv en toegang tot balkon. Keuken met 4 kookplaten, oven en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e en 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met bad, wastafel en toilet. Terras met zitje en tuinhaard.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen