Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)
Plaatsen
SOBESLAV (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SOBESLAV

Chalet FIEDLER

Tsjechië Zuid Bohemen SOBESLAV

Locatie

Chalet Fiedler staat op een kleinschalig vakantiewoningen wijkje in Roudna. Dit is een klein dorpje op 15 km ten zuiden van Tabor. De oude stadskern van Tabor is nog bijna in ongeschonden

staat en de vele smalle straatjes maakt het daarom tot een stad waar u zich nog in het verre verleden kunt wanen. Voor nog meer cultuur kunt u een dagtocht maken naar Praag, 120 km afstand van uw vakantiewoning. Deze wereldstad is in het trotse bezit van het grootste historische centrum van Europa. Maar liefst 3800 gebouwen staan op de nominatie om als monument te worden behouden. Praag is prachtig, gezellig en onvergetelijk. Zowel het Lipnomeer als Ceske Krumlov zijn beide ook snel te bereiken (80 km). Het vrijstaande huis is bereikbaar via een onverharde weg van 300 m. Uw vakantiehuis is smaakvol en verzorgd ingericht. Chalet Fiedler staat op 2 km van een drietal recreatiemeertjes.

Uw woning

50 m². Entree, woonkamer met zithoek, houtkachel, eethoek, satelliet-ktv, open keuken met 4 kookplaten, oven en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met zitje en aansluitend een omheinde tuin met tuingrill.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen