Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)
Plaatsen
ONDREJOV (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in ONDREJOV

Landhuis SRNOVA

Tsjechië Zuid Bohemen ONDREJOV

Locatie

Het ruime landhuis Srnova staat op een rustig plekje aan de rand van het dorpje Ondrejov. Op 2 km van dit dorp ligt een recreatiemeertje. Hier kunt u enkele watersporten beoefenen. Het

dorp Ondrejov ligt 30 km ten zuidoosten van Praag (metrostation op 10 km). Voor uw vakantiehuis is een busstation. Om het uur gaat er een bus richting het metrostation in Praag (reistijd: 50 min bus + 20 min metro). Dus alle mogelijkheden om Praag op een ontspannen manier te bezoeken. Het is zeker een van de mooiste steden van Europa, dus laat deze kans niet lopen. Rondom uw vakantiehuis beschikt u over een grote omheinde tuin met zwembad, terras, zitje, fruitbomen en vuurplaats. Uw vakantiewoning is eenvoudig ingericht. Het privé-zwembad (7 x 3 m) van Landhuis Srnova en het nabij gelegen recreatiemeertje zorgen voor een ontspannen vakantie.

Uw woning

80 m². Entree, woonkamer met zitje, eethoek en ktv. Keuken met 2 kookplaten. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met bad en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Rondom grote omheinde tuin met zwembad, terras, zitje, fruitbomen en vuurplaats.

Extra's

U beschikt over een privé-zwembad (7 x 3 m, geopend van 23.5 tot 19.9).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen