Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)
Plaatsen
KREMZE (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in KREMZE

Vakantiehuis WATERMOLEN

Tsjechië Zuid Bohemen KREMZE

Locatie

Vakantiehuis Watermolen staat in het dorpje Kremze. Deze plaats ligt in het beschermde natuurgebied Blansky Woud, aan de voet van de berg Klet (1083 m). Deze vakantiewoning staat in een gebied waar

u heerlijk kunt wandelen en fietsen. U kunt een bezoek brengen aan de historische stad Ceske Budejovice, maar ook het kasteel in Hluboka nad Vltavou mag zeker niet ontbreken. Dit bekende kasteel stamt uit de 19e eeuw en is gebouwd in Engelse stijl. Het adembenemende gebouw ligt op een heuvel en heeft een groot romantisch park. Zoals de naam al doet vermoeden is uw vakantiewoning een voormalige watermolen. De eigenaresse woont boven u en zij fokt schapen welke u onder begeleiding mag voeren. Aan de watermolen grenst een weiland waar u een vuurplaats heeft. Parkeren bij het huis eventueel op het afgesloten erf. Vakantiehuis Watermolen heeft een eigen opgang en ligt aan een rustig weggetje.

Uw woning

63 m². Entree, woonkamer met zithoek. Keuken met 4 kookplaten, magnetron en koffiezetapparaat. Slaapkamer 3 éénpers. bedden en 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Rondom de woning grote speelweide van 20.000 m² en een afgesloten erf met grasveld.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen