Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (341)
Regio's
Praag (51)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Straskov Vodochody

Amalka

Tsjechië Praag Straskov Vodochody

Hotel Amálka bevindt zich op het dorpsplein van het rustige schilderachtige dorpje Stra?kov-Vodochody, op een afstand van 7 Km van Roudnice nad Labem en op 20 minuten rijden van Praag. In de

nabije omgeving van het hotel bevindt zich een aantal belangrijke Tsjechische bezienswaardigheden, zoals de legendarische berg Ríp (volgens een mythe ligt hier de oorsprong van Tsjechië). Uitstekend eten, een tapperij met zelfbedieningstappen, een stijlvol exterieur, goede sfeer, smaakvol en elegant interieur in oude stijl, de mogelijkheid om prettig buiten te zitten, tennisbanen, wellness... er zijn vele redenen om voor hotel Amálka te kiezen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen