Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Spanje (189)
Plaatsen
S`Agaró (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in S`Agaró

Hotel Barcarola

Spanje Catalonië S`Agaró

Op één van de mooiste plekjes aan de Costa Brava, met uitzicht op de Middellandse Zee ligt op nog geen 30 meter van de romantische baai Sant Pol, Hotel Barcarola, een ideale

plaats voor een onbezorgde vakantie. Hotel Barcarola is gelegen in de plaats SŽAgaró welke behoort tot de gemeente Sant Feliu de Guixols. De plaats Sant Feliu de Guixols is bekend om zijn zondagmarkt. De omgeving wordt gekenmerkt door pittoreske dorpjes, rotspartijen en rustige wandelroutes in een bosrijk en heuvelachtig landschap.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen