Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Spanje (189)
Plaatsen
Estepona (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Estepona

Crowne Plaza Estepona Costa Del Sol

Spanje Andalusië Estepona

Het nieuwe super de luxe 5-sterren hotel Crowne Plaza Estepona is ideaal gelegen aan de prachtige Costa del Sol, tussen de bekende badplaatsen Estepona (ca. 11 km) en Marbella en Puerto Banús

(ca. 14 km). Het strand ligt op ca. 500 meter vanaf het hotel. Het in Avant Gardistische stijl gebouwde hotel wordt omringd door een subtropische tuin. U kunt heerlijk ontspannen in de spa, gaan golfen in de omgeving op de meer dan 5 golfbanen of gewoon genieten van de zon. Ook het Selwo Adventurepark is op slechts 5 kilometer gelegen van het hotel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen