Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Spanje (189)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Almuñecar

Hotel Arrayanes Playa

Spanje Andalusië Almuñecar

Het driesterren hotel Arrayanes Playa is gelegen in de plaats Almuñécar. Het is gelegen tussen de bergen van Granada en de mediterranekust. Het hotel is direct gelegen aan het strand. Het historische

centrum ligt op een loopafstand van 20 minuten en is te bereiken door een route langs de zee. Door het zachte klimaat met heerlijke temperaturen is het gebied het hele jaar aantrekkelijk om te bezoeken. Het gebied heeft een groot aantal toeristische activiteiten als zeilen,duiken en paragliding. Het zwembad en het terras bevinden zich op de tweede verdieping van het hotel, wat zorgt voor een fantastisch uitzicht over de kust.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen