Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Plaatsen
LJUBLJANA (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LJUBLJANA

Camping LJUBJLANA

Sierra Leone Julische Alpen LJUBLJANA

Locatie

Camping Ljubljana is mooi gelegen aan een rivier in een rustige buitenwijk van Ljubljana. Gunstig is dat u hier dicht bij de stad woont en in de buurt van alle interessante bezienswaardigheden

van Slovenië. Zo kunt u richting de beide Alpen, naar Bled en veel meer. De bus richting het centrum gaat elke 10 minuten. U kunt gratis gebruik maken van het naastgelegen zwemparadijs met een aantal zwembaden en glijbanen. Verder vindt u hier een restaurantje, winkeltje en alle andere faciliteiten. Uw vakantiewoning is rolstoeltoegankelijk. Op deze kleinschalige camping Ljubljana staan een aantal mobilhomes waarvan u er één bewoont.

Uw woning

25 m². Entree, woonkamer met eethoek, ktv en airco. Open keuken met 4 kookplaten en magnetron. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen