Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Portugal (31)
Plaatsen
Tábua (1)
Viseu (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Beira Litoral

Hotel Onix

Portugal Beira Litoral Viseu

Dit pittoreske Portugese hotel is gelegen tussen Serra da Estrela en Serra do Caramulo aan de rand van oude en belangrijke autowegen. Het vriendelijke personeel van dit kleine hotel doet er alles

aan om uw verblijf zo plezierig en ontspannen mogelijk te maken. Het hotel is perfect voor de hele familie dankzij het zwembad met prachtig uitzicht over de Serra da Estrela.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Turismo De Tabua

Portugal Beira Litoral Tábua

Hotel Turismo de Tábua is een mooi hotel gelegen in het centrum van Portugal in het prachtige plaatsje Tábua, halverwege Coimbra en Viseu. Voor een gezellige avond kunt u terecht in de

Nautilus Bar, met op sommige avonden live-muziek. Vanuit het hotel kunt u gemakkelijk uitstapjes maken naar diverse culturele bezienswaardigheden in de omgeving. Tevens is de Estrela berg goed bereikbaar, deze berg is het hoogste punt van Portugal.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen