Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Portugal (31)
Regio's
Algarve (11)
Plaatsen
Carvoeiro (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Carvoeiro

Tivoli Carvoeiro

Portugal Algarve Carvoeiro

Het Tivoli Carvoeiro hotel ligt op 60 km afstand van Faro, waar tevens de dichtsbijzijnde luchthaven zich bevindt. Het hotel, dat in 2003 gerenoveerd is, is gelegen op een rots in Praia

Vale Covo, waardoor u een prachtig uitzicht heeft. Aan de rots ligt een klein strandje. Het gebouw is in de traditionele stijl van de Algarve gebouwd, waarin Moorse invloeden herkenbaar zijn. Het centrum van Carvoeiro ligt op ongeveer 1 km afstand en is met de hotelbus, die 2 à 3 keer per dag rijdt, snel te bereiken. Het hotel heeft op 600 m afstand een eigen zwembaai, de 'Vale do Covo'. Op circa 700 m afstand liggen meer stranden. Talrijke restaurants, bars, pubs en clubs liggen op slechts 800 m van het hotel. Door de aanwezigheid van de vele faciliteiten in het hotel, zult u zich zeker niet vervelen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen