Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Polen (12)
Regio's
Mazovië (2)
Plaatsen
Warschau (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Mazovië

Royal Route Residence

Polen Mazovië Warschau

Op loopafstand van het station en populaire toeristische trekpleister vindt u Royal Route Residence. Het biedt moderne en stijlvolle appartementen aan een van de beste winkelstraten van Warschau.De residentie bestaat uit 15

zelfstandige appartementen en is een fantastisch alternatief voor een gewoon hotel. Deze comfortabele appartementen zijn allemaal ingericht met een volledige keuken en veel moderne voorzieningen, zoals gratis internet. Royal Route Residence ligt in een groots gebouw uit de 18e eeuw, op loopafstand van de oude stad en de zakelijke wijk. U bevindt zich ook in de nabijheid van de beste restaurants, nachtclubs en bars.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Old Town Apartments Warschau

Polen Mazovië Warschau

De appartementen van Old Town Apartments bevinden zich op diverse plekken in het centrum van Warschau. Elk appartement is weer anders ingericht. De appartementen liggen op de 1ste, 2de of 3de verdiepingen.

Deze gebouwen beschikken niet over een lift. In de directe omgeving vindt u diverse restaurants en bar's. Evenals het gezellige winkelcentrum.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen