Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (261)
Regio's
Wenen (21)
Plaatsen
Krems (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Krems

Hotel Arte Krems

Oostenrijk Wenen Krems

Het nieuwe Arte Hotel Krems bevindt zich, zoals de naam al zegt, in het kunstdistrict van deze mooie stad aan de Donau, direct tegenover de campus van de Donau Universiteit Krems. Het

hotel dankt zijn naam aan de moderne architectuur, de inrichting, faciliteiten en de omgeving. Arte staat voor een ongedwongen verblijf en biedt een fijne sfeer met een eigentijdse design. Of u nu een bezoeker van de Wachau-vallei, een zakenreiziger of een student bent, of u nu reist per bus of auto - de arte Hotel Krems vertegenwoordigt de nieuwe generatie van trendy hotel levensstijl.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen