Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (261)
Regio's
Tirol (86)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in ST LEONHARD HAIRLACH

Vakantiehuis GEIGENKAMM

Oostenrijk Tirol ST LEONHARD HAIRLACH

Locatie

Vakantiehuis Geigenkamm staat in een deelgemeente van St. Leonhart. Het kleine plaatsje Hairlach ligt middenin het Pitztal, ca. 23 km ten zuiden van Imst en 34 km ten oosten van Landeck. Aan

het eind van dit dal kunt u zowel in de zomer als in de winter de gondel naar boven nemen. In de zomer kunt u hier prachtige wandeltochten maken. Vergeet u vooral niet de, op 2300 m hoogte gelegen, Rifflsee te bezoeken. Een ander mooi wandel- en mountainbikegebied is de Hochzeiger, deze vindt u aan het begin van het Pitztal. Leuke uitstapjes maakt u naar Innsbruck, Landeck of Lech. U bewoont dit grote, geen moderne maar zeker verzorgde vrijstaande huis geheel alleen. De woning beschikt over aparte toiletten voor dames en heren. Op aanvraag kan de eigenaresse broodjes voor u verzorgen. De eigenaren die tegenover het vakantiehuis wonen hebben een boerderij met schapen, geiten, konijntjes en de pony Angie. Uw kinderen mogen, op verzoek bij de eigenaresse van uw vakantiewoning, deze samen met de eigenaresse voeren en aaien. Vakantiehuis Geigenkamm is uitermate geschikt voor meerdere families.

Uw woning

250 m². Entree, grote recreatieruimte met tafels, stoelen en satelliet-ktv. Grote keuken met vele kookplaten, oven, grillplaat, friteuse, afwasmachine en koffiezetapparaat. Apart toilet voor dames en heren. Slaapkamer met 1 stapelbed, douche en wastafel. 1e Etage: 2e en 3e slaapkamer met elk 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed, douche, wastafel en toilet; 4e en 5e slaapkamer met elk 1 tweepers. bed, douche, wastafel en toilet. Balkonterras met zitje. 2e Etage: 6e en 7e slaapkamer met elk 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed, douche, wastafel en toilet; 8e en 9e slaapkamer met elk 1 tweepers. bed , douche, wastafel en toilet; 10e slaapkamer met 1 éénpers. bed en wastafel. Grote gezamelijke tuin met tuinmeubelen en schommel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen