Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (261)
Regio's
Tirol (86)
Plaatsen
Going (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Going

Hotel Cordial Familien & Sport

Oostenrijk Tirol Going

Dit mooie familiehotel is gelegen in het bergdorpje Going, nabij Kitzbühel in de Oostenrijkse provincie Tirol. Deze omgeving is zondermeer schitterend te noemen. Zo kijkt u bijvoorbeeld uit over het befaamde gebergte

'Wilde Kaiser. Skikifanaten kunnen zich uitleven op 250km pistes en 225km loipes. Ook voor kleine skiërs is dit gebied een eldorado. Heerlijk relaxen? Het hotel beschikt over een binnenbad, fitness center en tennisbaan. Of wat dacht u van een culinaire tocht door de regionale keuken? Voor uw kids is er een speciale speelkamer. De ruime kamers suites zijn beschikken over een eigen keuken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen