Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (261)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in St Martin Am Tgb

Haus Verena

Oostenrijk Oostenrijk overig St martin am Tgb

Haus Verena ligt in het plaatsje Sankt Martin am Tennengebirge, zo'n 60km ten zuiden in het Lammertal. Het hotel beschikt over een buitenzwembad met terras waar u heerlijk van de zon kunt

genieten. Tevens wordt er iedere avond door de chefin persoonlijk een 3-gangen menu gemaakt voor de hotelgasten. De kamers zijn rustiek en eenvoudig ingericht en beschikken over een badkamer met douche, toilet en een balkon. Vanuit het hotel dat op een hoogte van 1000m ligt heeft u een prachtig uitzicht over het Tennengebergte. Actievelingen komen hier volop aan hun trekken. Wat dacht u van mountainbiken in de bossen, bergwandelen, Nordic Walking of skiën (145km pistes) en langlaufen (200km loipes) in de winter? Afstand vanaf Utrecht: 987km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen