Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (261)
Regio's
Karinthië (32)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Techelsberg

Hotel Ferien Wörthersee

Oostenrijk Karinthië Techelsberg

Het Ferienhotel Wörthersee biedt u de beste faciliteiten en attracties voor een onvergetelijke vakantie. Een binnenbad, een sauna, een solarium, een stoombad, een terras en een fitnessruimte zijn slechts een greep uit

de attracties. U kunt ontspannen op ons privéstrand, waar een bar en een zonneweide u comfort bieden, maar u kunt ook een potje gaan golfen en tennissen in de gebieden die grenzen aan het hotel. Een excursie maken naar één van de zeer interessante gebieden in de omgeving is ook een optie.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen