Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Zuid Holland (320)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Roelofarendsveen

Huis Ter Veen

Nederland Leiden Roelofarendsveen

Deze voormalige burgemeesterswoning in Roelofarendsveen biedt alles voor een veelzijdig verblijf. U wordt gastvrij en met persoonlijke aandacht ontvangen in dit karakteristieke pand met 7 hotelkamers en één appartement.De kamers zijn comfortabel

ingericht en beschikken over een badkamer met toilet, douche of bad. Het ontbijt wordt geserveerd in de gastenkamer. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras in de tuin. Roelofarendsveen ligt niet ver van de bollenstreek en de bekende Keukenhof. Watersporters kunnen tevens hun hart ophalen in deze waterrijke omgeving: de Kagerplassen en het Braassemermeer bieden u tal van actieve watersportmogelijkheden. Zin om te shoppen? U bent via de A4 zo in levendige steden als Leiden en Amsterdam.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 98,00

Hogenboom Park Wijde Aa

Nederland Zuid Holland Roelofarendsveen

Hogenboom Park Wijde Aa ligt direct aan de Wijde Aa in Roelofarendsveen, wat dit de ideale locatie maakt voor bootbezitters en watersporters. In het park kan iedereen zich prima vermaken. Zo kunt

u bijvoorbeeld paard- en ponyrijden of een balletje slaan op de tennisbaan. Ook is dit park een prima uitvalsbasis voor een stedenbezoek aan bijvoorbeeld Den Haag of Amsterdam.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen