Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Zeeland (209)
Plaatsen
Rilland (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Rilland

't Klooster Van Rilland

Nederland Zeeland Rilland

Op de grens van Zeeland, Brabant en Vlaanderen, vlakbij Bergen op Zoom in het plaatsje Rilland, ligt 't Klooster van Rilland. Dit hotel is, zoals de naam doet vermoeden, gevestigd in een

voormalig klooster. U vindt hier dan ook de karakteristieke sfeer en rust. U heeft hier een restaurant en een bar tot uw beschikking, vanaf het terras kijkt u uit op de mooie kloostertuin. De kamers zijn sober en netjes ingericht en hebben een tv en badkamer met douche of bad en WC. De landelijke ligging nodigt uit voor wandel- of fietstochten. Een middag in een leuke stad? In Goes kunt u prima winkelen en bourgondisch Breda heeft een aantrekkelijk centrum met eveneens veel shopmogelijkheden en leuke terrasjes. Een dagje over de grens? Diamantenstad Antwerpen, altijd weer betoverend en bruisend, is makkelijk te bereiken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen