Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Utrecht (133)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Den Dolder

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Nederland Utrecht Den Dolder

Verscholen in de koninklijke bossen van de Lage Vuursche ligt Hotel Ernst Sillem Hoeve, op 15 kilometer van Utrecht en 35 kilometer van Amsterdam. Een gebied met oude kastelen, idyllische dorpen en

op steenworp afstand van Laren, Blaricum, Zeist en Bilthoven. Plaatsen die zeker een bezoekje waard zijn. De bossen van Lage Vuursche nodigen u uit voor een mooie wandeling of een verfrissende fietstocht. In Soest kunt u bijvoorbeeld gaan paardrijden of gebruik maken van één van de squashbanen. Het hotel is een voormalig Koetshuis uit 1880 waar de grandeur uit het verleden gecombineerd wordt met de moderne faciliteiten van nu.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 119,00