Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Strand Kust (154)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Mystery Strand

Hotel Mystery Strand Kust

Nederland Strand Kust Mystery Strand

Deze Mystery Hotel-aanbieding is een verrassend scherpe voordeelprijs. Deze prijs vindt u nergens anders. Boek uw mystery verblijf in het Mystery Hotel Strand Kust: - uw hotel blijft nog even

een verrassing - uiterlijk een week voor vertrek hoort u naar welk hotel u gaat - reserveert u binnen een week voor aankomst, dan hoort u dit zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail Dit Mystery Hotel is gelegen nabij de kust in de omgeving van Noordwijk, middenin de Bollenstreek. Het comfortabele hotel is voorzien van diverse faciliteiten waaronder een zwembad, sauna, solarium en fitness. Geniet van een drankje in de bar of van een culinair diner in het restaurant. De comfortabele kamers zijn voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, kluis, minibar en badkamer met bad, douche, föhn en toilet. Bezoek met mooi weer de kust of maak een fiets of wandeltocht door de mooie Bollenstreek. Het strand is slechts op 5 km afstand! Bent u meer een stadsliefhebber? Binnen een half uur bent u in Amsterdam, Den Haag en Leiden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen