Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Rotterdam (29)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Nieuwerkerk Aan Den Ijssel

Hotel Van Der Valk Nieuwerkerk

Nederland Rotterdam Nieuwerkerk aan den Ijssel

Dit comfortabele van der Valk hotel ligt te midden van al het moois van het groene hart van Nederland. Zo kunt u heerlijk wandelen en fietsen in het plassengebied de Rottemeren. Een

uitstapje naar historisch Gouda met het fraaie stadhuis, de Waag en talrijke andere monumentale gebouwen is zondermeer de moeite waard. Shopliefhebber? Binnen 15 minuten rijdt u naar het centrum van Rotterdam waar u naar hartelust kunt shoppen in de vele trendy winkels. Wie deze wereldhavenstad wil overzien, brengt een bezoekje aan de Euromast. U heeft er een magnifiek uitzicht over de stad. Kortom, dit hotel en omgeving bieden voor ieder wat wils. De hotelkamers zijn allen niet roken en van alle moderne gemakken voorzien.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen