Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Westwoud (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Westwoud

B&B La Normande

Nederland NoordHolland Westwoud

B&B La Normande is een zeer sfeervol ingerichte bed and breakfast, gevestigd in een monumentale stolpboerderij daterend uit 1857. Het is gelegen in het pittoreske Noord-Hollandse Westwoud. Rust, comfort, gezelligheid en gastvrijheid

zijn de woorden waar het om draait in deze intieme en landelijk gelegen B&B. U verblijft in één van de 4 luxe slaapkamers die gevestigd zijn in een voormalige koestal en die ieder een ander uiterlijk hebben. Alle kamers zijn voorzien van 2 losse bedden, televisie, kluis en een badkamer met bad en of douche en toilet. Westwoud en haar omgeving nodigen uit tot wandel- en fietstochten, die u door een prachtig polderlandschap en langs lintbebouwing, stolpboerderijen, weilanden en sloten voert. Voor een dag er-op-uit zijn de nabijgelegen plaatsen Hoorn, Enkhuizen en Medemblik zeer zeker de moeite waard.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen