Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Uithoorn (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Uithoorn

Hotel Het Rechthuis Aan De Amstel

Nederland Amsterdam Uithoorn

Dit sfeervolle hotel is mooi gelegen, direct aan de rivier de Amstel in Uithoorn. Vanuit het statige pand, dat een rijke historie kent, kunt u gemakkelijk alle kanten op. Wat dacht u

bijvoorbeeld van een boottochtje over de Amstel? Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de kilometers lange fiets- en wandelpaden door de polders. Of breng een bezoek aan de 2 forten van Uithoorn, welke vroeger deel uitmaakten van de Stelling van Amsterdam. Liever shoppen? Dat kan! De winkelsteden Amsterdam en Haarlem liggen binnen 30 autominuten afstand. Het hotel beschikt over een restaurant, een mooi terras aan het water en 12 comfortabele kamers. Er is voldoende parkeergelegenheid, luchthaven Schiphol ligt op ca. 15 km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 210,00

Hotel Best Western Amsterdam Airport Uithoorn

Nederland Noord Holland Uithoorn

Het Best Western Amsterdam Airport Hotel Uithoorn is gelegen in het gezellige Uithoorn, een plaatsje aan de kronkelige rivier de Amstel en op slechts 15 kilometer afstand van de stad Amsterdam.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen