Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Texel Den Hoorn

Hotel Op Diek

Nederland Strand Kust Texel Den Hoorn

Centraal gelegen in Den Hoorn, aan de zuidkant van Texel, vindt u Hotel op Diek. Indien u optimaal wilt genieten van de sfeer van Texel dan bent u in deze onlangs vernieuwde

stolpboerderij aan het juiste adres! Nabij het hotel zijn er diverse natuurgebieden waar Texel zo bekend om is en op ca. 2 km van het hotel is het strand te vinden. Door de ligging centraal in Den Hoorn bent u tevens niet ver verwijderd van de vele restaurants en barretjes. Maar eigenlijk is het in het hotel ook goed toeven. Zo beschikt het over een restaurant, kunt u na een dag vol inspanning heerlijk ontspannen in de sauna en is het in de zomer genieten op het beschutte terras. De kamers van het hotel maken het geheel af en zorgen voor een goede nachtrust.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 192,00

BosDuin

Nederland Noord Holland Texel Den Hoorn

De appartementen van Bos en Duin liggen ideaal pal naast het Nationaal Park Duinen van Texel. U zit er heerlijk beschut door het naastgelegen dennenbos, met uitzicht over de uitgestrekte Texelse weilanden.

U bevindt zich dichtbij het strand en toch centraal op Texel. Het is een uitgelezen bestemming voor wandel- en fietsfanaten. Bos en Duin is een bestemming met volop wandel- en fietsmogelijkheden naast de deur, evenals een 10 km lange mountainbikeroute. Vanaf de bekende uitkijktoren de Fonteinsnol kunt u de vele Texelse schaapjes goed spotten!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen