Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bloemendaal Aan Zee

Résidence Bloemendaal Aan Zee

Nederland Noord Holland Bloemendaal aan Zee

Résidence Bloemendaal aan Zee ligt direct aan het strand en biedt voor kustliefhebbers alle ingrediënten voor een heerlijke korte vakantie. Vanuit uw accommodatie heeft u een prachtig uitzicht over de kust. De

kustlijn is 4,5 kilometer lang, ideaal om lekker uit te waaien en stevige wandelingen te maken. Bij thuiskomst geniet u van een lekker kopje warme chocolademelk om bij op te warmen! Â’s Zomers is het heerlijk toeven op het strand. Door de goede ligging heeft u zo uw handdoek op het strand gelegd! Bovendien bent u in een mum van tijd bij alle gezellige strandtentjes en het centrum van de naastgelegen stad Haarlem.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen