Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Bergeijk (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bergeijk

De Oude Bank

Nederland Brabant Bergeijk

Hotel B&B De Oude Bank ligt in het Noord-Brabantse Bergeijk. U bevindt zich hier midden in het natuurgebied van de Brabantse Kempen. Het is een perfecte ligging voor een fiets- of wandelvakantie.

De omgeving van bos en heide zorgt voor een prachtig landschap en de combinatie met de Brabantse gezelligheid en levert u een topverblijf op! Hotel B&B De Oude Bank ligt tevens vlak bij Eindhoven. Hotel B&B De Oude Bank beschikt over 1- en 2-persoonskamers met een eigen televisie, douche en toilet. Er zijn ook kamers met gedeelde faciliteiten. Als gast kunt u gebruikmaken van de gezamenlijke keuken van Hotel B&B De Oude Bank. Er is gratis toegang tot internet op alle kamers. 's Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt. In de gezellige en gezamenlijke huiskamer kunt u lekker ontspannen en televisie kijken. Aan de achterzijde bevinden zich 2 terrassen. Het terras op de eerste verdieping is overdekt en hier mag gerookt worden. Hotel B&B De Oude Bank heeft geen eigen restaurant, maar in de nabije omgeving vindt u meerdere eetgelegenheden. Bij Hotel B&B De Oude Bank kunt u ook terecht voor fietsverhuur en een goedgevuld lunchpakket zodat u zorgeloos aan uw verkenningstocht kunt beginnen. Bergeijk en het natuurgebied de Brabantse Kempen zijn populair bij fiets- en wandelliefhebbers. De prachtige groene omgeving van heide en bossen nodigt uit tot het maken van mooie verkenningstochten. De gastvrouw van Hotel B&B De Oude Bank kan u alles vertellen over de mooiste plekjes in de omgeving. Met de knooppuntroutes kunt u uw eigen fiets- en wandeltochten in de regio uitzetten. Bezoek ook het natuurgebied de Maaij, met mooie vennen en visvijvers op de grens met België. Bezoek in Bergeijk ook het bakkerijmuseum of ervaar een wintersportgevoel Bij Montana Snowcenter in Westerhoven. In Eindhoven kunt u een dagje heerlijk winkelen. Deze stad ligt op korte afstand van Hotel B&B De Oude Bank.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel De Oude Bank

Nederland Noord Brabant Bergeijk

Hotel Bed and Breakfast de Oude Bank ligt in het Noord-Brabantse Bergeijk. U bevindt zich hier middenin het natuurgebied van de Brabantse Kempen. Het is een perfecte ligging voor een fiets- of

wandelvakantie. De omgeving van bos en heide zorgt voor een prachtig landschap en de combinatie met de Brabantse gezelligheid en levert u een topverblijf op! Hotel Bed and Breakfast de Oude Bank ligt tevens vlak bij Eindhoven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen