Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Limburg (590)
Plaatsen
Meerlo (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Meerlo

Landgoed Kortenbos

Duitsland Thüringen Meerlo

Het kleinschalige Landgoed Kortenbos is een accommodatie die in alles onderscheidend is. Een luxe designhotel, midden in de natuur, waar je wordt omringt door wellness en weelde. Vanuit het hotel maakt u

gemakkelijk een uitstapje naar Venlo of Nijmegen. Het hotel beschikt over 9 unieke en exclusieve hotelkamers die zijn voorzien van een flatscreen TV, radio en een badkamer met een stoomcabine. Begin de dag met een ontbijt aan de eettafel in de open keuken en eindig deze met een drankje bij de open haard in de lounge. Daartussen geniet u van een lunch en diner in het restaurant van het hotel. In de keuken staan pure en eerlijke producten centraal, met een duidelijke voorkeur voor de biologische keuken en vergeten groenten. Na een drukke dag kunt u buiten in de jacuzzi heerlijk ontspannen. Landgoed Kortenbos biedt tal van activiteiten tijdens uw verblijf. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een rozenkweker of forellenvijver in de omgeving of maak tocht met paard en wagen. In Meerlo kunt u de historische panden Huize Meerlo en het Kasteel van Meerlo bezichtigen. Liever een bruisende stad opzoeken? Met 20 minuten autorijden bent u in het gezellige centrum van Venlo. Hier kunt u gezellig winkelen, monumenten bezichtigen of genieten op een van de terrasjes in de stad. Bent u een natuurliefhebber? Op korte afstand van het hotel ligt het Nationaal Park De Maasduinen, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Kortenbos MBC

Nederland Limburg Meerlo

Het kleinschalige Kortenbos MBC is een accommodatie die in alles onderscheidend is. Een luxe designhotel, midden in de natuur, waar je wordt omringt door wellness en weelde.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen