Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Limburg (590)
Plaatsen
Echt (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Echt

Hotel Terborch

Nederland Limburg Echt

Hotel Terborch is een kleinschalig hotel in het plaatsje Echt in de regio Zuid-Limburg. Het hotel beschikt over een speciale ontbijtzaal waar u 's morgens kunt aanschuiven. Voor uw diner kunt u

terecht in de naastgelegen veranda met tuinterras. Naast de veranda bevindt zich een traditioneel bruin café met uiteraard een divers aanbod aan streekbieren. Het hotel beschikt over een kleine ruimte met enkele fitnesstoestellen en een zonnehemel. De kamers van Hotel Terborch zijn voorzien van televisie, wekservice, draadloos internet, kluis, bureau en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Hotel Terborch in Echt is dankzij haar ligging zeer geliefd bij natuurliefhebbers. De prachtige glooiende landschappen in dit gebied lenen zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Er zijn tal van mooie routes met onderweg pittoreske dorpjes, kastelen en wijnhellingen. De gemeente Echt-Sustern ligt op het smalste gedeelte van Nederland, tussen België en Duitsland. Een uitstapje over de grens is dan ook zo gemaakt, bijvoorbeeld naar het sfeervolle Maaseik. Voor een middag shoppen of culturele bezoeken is Maastricht aan te bevelen (30km). Ook in het nabijgelegen Kasteelpark Born is het heerlijk vertoeven. U vindt er een divers aanbod van flora en fauna, waaronder apen, trompetzwanen en herten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen