Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Groningen (115)
Plaatsen
Visvliet (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Visvliet

Hotel Auberge Visvliet

Nederland Groningen Visvliet

Hotel Auberge Visvliet is een intiem hotelletje, gelegen in het centrum van het pittoreske Groningse Visvliet. Het hotel ademt een warme, huiselijke sfeer uit en beschikt over een goed restaurant, waar u

bij goed weer op het beschutte terras kunt zitten. In het restaurant kijkt u uit op het prachtige 15e eeuwse kerkje van Visvliet, aan de achterzijde stroomt de rivier de Lauwer. De kamers zijn eenvoudig en netjes ingericht. Ze zijn voorzien van radio, tv en een zitje. De gedeelde badkamer bevindt zich op de gang. Visvliet ligt op de grens van Groningen en Friesland en op een steenworp afstand van de eilanden Schiermonnikoog en Ameland. Het hotel voorziet u graag van tips voor een leuk uitje. Zo zijn het Leekstermeer en het Lauwermeer eenvoudig te bereiken en wordt de omgeving gekenmerkt door de vele weilanden, molens, kerkjes en boerderijen. Ontspanning verzekerd.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 115,00