Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Groningen (115)
Plaatsen
Midwolda (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Midwolda

Blauwestadhoeve

België Brussel Midwolda

Bed & Breakfast Blauwestadhoeve ligt in het dorpje Midwolda vlak bij de gezellige stad Groningen. In alle rust en ruimte geniet u hier van uw verblijf. Maak in de omgeving een heerlijke

wandel- of fietstocht of speel een potje tennis. Bezoek vanaf de B&B ook een dagje het bruisende Groningen om de stad te verkennen, maak een boottocht of ga lekker winkelen. De Bed & Breakfast Blauwestadhoeve heeft 7 kamers. Op de gang zijn er meerdere aparte badkamers en toiletten beschikbaar voor de gasten. Begin de dag goed met een ontbijt in de gezellige ontbijtruimte. U kunt tegen betaling een lunchpakket meenemen vanuit de B&B. Voor het diner zijn er vele restaurantjes in de buurt waar u heerlijk kunt eten. Bed & Breakfast Blauwestadhoeve ligt in Midwolda naast het landgoed Ennemaborgh in een bosrijk natuurgebied. In de omgeving van de B&B zijn vele activiteiten te ondernemen. Sla een balletje op de Pitch & Putt golfbaan, speel een potje tennis of ga bowlen. Op 900 meter afstand van de B&B ligt het strand van het Oldambtmeer. Hier kunt u een lekkere wandeling maken of watersporten beoefenen, zoals zeilen. In een half uurtje vanaf Blauwestadhoeve bent u in de stad Groningen. Ga hier lekker winkelen en bewonder de kunst in het Groninger Museum.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Boerderij Hermans Dijkstra

Nederland Groningen Midwolda

In het pittoreske Midwolda, in Oost-Groningen, ligt de prachtige monumentale boerderij Hermans Dijkstra. De combinatie van hedendaagse luxe en de natuurrijke omgeving zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt. Midwolda is

omgeven door uitgestrekte landerijen waar u heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken. Ook de vestingplaatsen Oudeschans en Bourtange zorgen voor vermaak.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 158,00