Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Gelderland (418)
Plaatsen
Hurwenen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hurwenen

Bed And Breakfast Dijkzicht

Nederland Gelderland Hurwenen

Bed & Breakfast Dijkzicht ligt in Hurwenen, in een dijkwoning aan de Waal. Hurwenen ligt ten oosten van Zaltbommel. Bed & Breakfast Dijkzicht heeft eenvoudig ingerichte kamers voorzien van een televisie, koffie-

en theezetfaciliteiten, kluis en een gedeelde badkamer op de gang voorzien vandouche en toilet. In de zomermaanden kunt u gebruik maken van een klein buitenzwembad. Ook is er mogelijkheid om te barbecuen in de ruime tuin. Vanuit deze bed & breakfast wandelt of fietst u zo de Bommelerwaard in. Er zijn talrijke routes uitgezet. Of kies voor een kanotocht over de rivier de Linge. Voor de liefhebbers zijn er voldoende mogelijkheden tot vissen. Langs de oevers van de Waal zijn er een aantal strandjes te vinden waar ook gezwommen kan worden. Ook een bezoek aan het ca. 650 jaar oude slot Loevenstein is zeer zeker de moeite waard. Op enkele kilometers van Hurwenen ligt Zaltbommel. Deze stad met haar oude vestingwerken en een ruim aanbod aan winkels, cafés en restaurants is een prima bestemming voor een dagtocht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen