Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Gelderland (418)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Heilig Landstichting

Hostellerie Rozenhof

Nederland Gelderland Heilig Landstichting

Het karakteristieke Hostellerie Rozenhof ligt op 4km afstand van het centrum van de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Dit hotel beschikt over eigen parkeergelegenheid en een gezellig restaurant alwaar u 's

morgens kunt genieten van het ontbijt buffet. De 14 kamers zijn eenvoudig ingericht met een toilet, douche, telefoon en televisie. In de omgeving van het hotel kunt u heerlijk wandelen en fietsen door de uitgestrekte Groesbeekse bossen. Het hotel beschikt over uitgebreide fiets- en wandelroutes. Als u meer van de stad houdt, dan gaat u natuurlijk naar de historische stad Nijmegen. Gebouwd op een heuvelrug en omringd door bossen en parken. Kiest u voor een rondvaartboot die vanuit Nijmegen naar Keulen vertrekt, of gaat u liever shoppen en het Nijmeegse uitgaansleven ontdekken? U zal uzelf hoe dan ook zeker vermaken!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 180,00