Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Gelderland (418)
Plaatsen
Baak (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Baak

Bed & Breakfast De Kieffshuerne

Nederland Gelderland Baak

In de boerderij hebben ze een apart gastenverblijf met twee slaapkamers met elk twee eenpersoons bedden waar zij u graag als gast zullen ontvangen. Een ideaal punt voor fiets- en wandeltochten dichtbij

LF 4, Kastelenroute Oost Gelderland, LAW2 (trekvogelpad) etc.Het gastenverblijf heeft een eigen badkamer met douche en toilet en een ruime zitgelegenheid. Een waterkoker, een koffiezetapparaat en een minibar zijn aanwezig. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten in uw eigen zitgedeelte. Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes en zelfgemaakte producten zoals jam en kaas en natuurlijk een echt vers scharreleitje van de kippen. Ook bestaat de mogelijkheid om ?s avonds de warme maaltijd hier te gebruiken. Dit bestaat uit een drie gangen menu met o.a. biologisch geteelde groentes uit eigen tuin.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen