Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Friesland (290)
Plaatsen
Weidum (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Weidum

Hotel Weidumerhout

Nederland Friesland Weidum

Centraal in Friesland vindt u Hotel Weidumerhout, gelegen nabij het pittoreske Weidum. Dit eigenzinnige hotel, kent een zeer landelijke ligging en is gevestigd in een voormalige boerderij uit 1867. Het beschikt over

10 ruime en comfortabele kamers, allen voorzien van o.a. toilet, douche en tv. Verder beschikt het hotel over onder meer een lounge met bibliotheek, sauna, solarium, goed restaurant en boomgaard met schitterend uitzicht. De omgeving is ideaal voor de liefhebber van rust en natuur. Zo kunt u hier heerlijke fietstochten en wandelingen maken en is het via het hotel mogelijk om kano's te huren voor een tochtje over het water.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 170,00