Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Friesland (290)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Smallingerland

Hotel Restaurant Ie Sicht

Nederland Friesland Smallingerland

Een verblijf in Hotel Restaurant Ie-Sicht, gelegen in het Friese Oudega bij Drachten, betekent genieten van natuur, water en alle activiteiten die hiermee gepaard gaan. 'Hét hotel-restaurant aan de waterkant' beschikt over

comfortabel ingerichte kamers voorzien van badkamer met douche. Op het terras en in het gezellige à la carte restaurant heeft u een adembenemend mooi uitzicht over het water van de Wijde Ee. Verder beschikt het hotel ook over een sauna, jacuzzi en solarium. Vanuit uw hotel kunt u alle kanten op. Ga zeilen, kanoën of wandelen door natuurgebieden als de Alde Feanen, een afwisselend landschap bestaande uit meren, veenplassen en rietlanden. Ook kunt u een sloep huren om dit watergebied te verkennen. Een bezoek aan een van de omliggende plaatsen geeft uw verblijf een cultureel tintje. Drachten of Leeuwarden zijn hiervoor uitstekend geschikt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen