Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Friesland (290)
Plaatsen
De Blesse (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in De Blesse

Hotel Spoorzicht

Nederland Friesland De Blesse

Hotel Spoorzicht is gelegen in De Blesse, een dorpje ten zuiden van Wolvega in het zuidelijkste puntje van Friesland. Dit gastvrije familiehotel beschikt over een terras en een restaurant.De kamers zijn voorzien

van douche, toilet, telefoon en tv.Met diverse prachtige natuurgebieden in de directe omgeving, zoals de Lindevallei en de Weerribben bent u verzekerd van volop fiets- en wandelplezier. Ook paardensportliefhebbers hebben tal van mogelijkheden om van de mooie natuur te genieten. Beschikt u over een eigen paard? In Hotel Spoorzicht kunt u ook deze laten 'overnachten'. Watersporters komen aan hun trekken op het vlakbij gelegen Tjeukemeer.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 120,00