Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Friesland (290)
Plaatsen
Akkrum (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Akkrum

Hotel Goerres

Nederland Friesland Akkrum

Hotel Goerres is een echt familiehotel gelegen in het pittoreske Akkrum, centraal in Friesland. Akkrum staat bekend als het watersportdorp van Midden-Friesland. Liefhebbers van deze sport zijn hier dus aan het juiste

adres! Zo kunt u bij het hotel tourbootjes huren het (water)landschap van de provincie te verkennen, maar zijn er uiteraard vele andere mogelijkheden om uw favoriete watersport te beoefenen. Ook de rest van de provincie is prima te bereiken. Nagenieten van uw activiteiten kunt u op het aan de rivier De Boorne gelegen waterterras. Het hotel beschikt over een goed restaurant, dat vermaard is vanwege haar authentieke Friese gerechten. De kamers zijn ieder verschillend ingericht en voorzien van alle gemakken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Restaurant Goerres

Nederland Friesland Akkrum

Hotel Restaurant Goerres ligt in het Friesse Akkrum, midden in een prachtig landschap aan de rivier de Boorne. In dit familiehotel geniet u van een overnachting in een sfeervolle hotelkamer. Door de

centrale ligging van het hotel maakt u gemakkelijk uitstapjes in de provincie Friesland. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke wandel- of fietstocht en bezoek de historische stad Leeuwarden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen