Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Eindhoven (26)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Mystery Brabant

Hotel Mystery Eindhovenomgeving

Nederland Eindhoven Mystery Brabant

Deze Mystery Hotel-aanbieding is een verrassend scherpe voordeelprijs. Deze prijs vindt u nergens anders. Boek uw mystery verblijf in het Mystery Hotel Eindhoven - uw hotel blijft nog even een

verrassing - uiterlijk een week voor vertrek hoort u naar welk hotel u gaat - reserveert u binnen een week voor aankomst, dan hoort u dit zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail Het comfortabele Mystery Hotel ligt in een bosrijke omgeving op korte afstand van Eindhoven. Het hotel beschikt onder andere over een uitstekend restaurant en levendige bar. Verder kunt u kosteloos gebruik maken van het fitness center, zwembad en sauna. Fietsen, solarium, squash- en buitentennisbaan zijn tegen een vergoeding te reserveren. Uw auto kunt u gratis parkeren. Alle kamers zijn uitgerust met televisie,telefoon en een badkamer met douche, toilet en föhn. Dit Mystery Hotel is gelegen vlakbij het natuurgebied de Brabantse Kempen en de stad Eindhoven. Eindhoven is een perfecte stad om te winkelen en is per auto in slechts 15 minuten te bereiken. U kunt ook genieten van de rust tijdens een wandeling of fietstocht in de Kempen. Bekende attracties in de omgeving zijn Toverland in Sevenum en de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen