Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Eindhoven (26)
Plaatsen
Eersel (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Eersel

Hotel Restaurant De Bengel

Nederland Eindhoven Eersel

Hotel Restaurant De Bengel ligt in Eersel op zo'n 15km ten zuidwesten van Eindhoven. Het hotel beschikt over een restaurant met terras aan het levendige marktplein van Eersel. De 21 (vrij

kleine) kamers van Hotel Restaurant De Bengel zijn allen rookvrij. Ze zijn voorzien van televisie, wekkerradio en badkamer met douche of bad en toilet.Op het fraaie marktplein van Eersel vindt u een groot aantal beschermde monumentale panden en gebouwen. De omgeving is een uitgelezen bestemming voor actieve natuurliefhebbers. Niet voor niets wordt Eersel ook wel de 'parel van de Kempen' genoemd. Vennen, bossen en heidevelden.... een wandel- of fietstocht is in deze mooie streek een echte aanrader. Uiteraard behoort ook een bezoek aan Eindhoven tot de mogelijkheden. In deze dynamische stad kunt u uitgebreid shoppen en uitgaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 166,00