Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Drenthe (354)
Plaatsen
Zorgvlied (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Zorgvlied

Villa Nova

Nederland Drenthe Zorgvlied

Als u even op adem wilt komen is de gastvrije provincie Drenthe een uitgelezen bestemming. Hotel Villa Nova, een verzorgd familiehotel in het Drentse plaatsje Zorgvlied, is hiervoor een prima uitvalsbasis.De 33

kamers zijn voorzien van douche en toilet, TV, wekkerradio, telefoon en zitgelegenheid.In de ruime, sfeervol ingerichte achterzaal geniet u tijdens uw ontbijt of 's avonds tijdens het diner van een prachtig uitzicht op de mooie omgeving. Ook in de prachtige vijvertuin is het heerlijk toeven na een dagje fietsen of - voor de liefhebber - paardrijden. Bezit u een eigen paard? Hotel Villa Nova biedt u de mogelijkheid om naast een buitenbak en een weidegang ook over een paardenbox te beschikken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hogenboom Rekreatiepark Groot Bartje

Nederland Drenthe Zorgvlied

Rekreatiepark Groot Bartje ligt aan de rand van het Drents-Friese Woud in het liefelijke dorpje Zorgvlied. Liefhebbers van paardensport kunnen hier hun hart ophalen. Het park heeft onder andere stallen, een was-

en droogkamer, een buitenbak en een trainingsmolen voor deze edele dieren. De omgeving is ideaal voor paardrijdtochten, maar ook om te wandelen en/of fietsen is het er prachtig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen