Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Drenthe (354)
Plaatsen
Wezup (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Wezup

Hotel Caf? Restaurant Hegen

Nederland Drenthe Wezup

Hotel Caf? Restaurant Hegen is gelegen in het Drentse dorpje Wezup. Wezup is een schilderachtig dorpje op zo'n kwartier rijden van Emmen. Hotel Caf? Restaurant Hegen beschikt, zoals de naam doet vermoeden,

over een caf?- restaurant waar u terecht kunt voor een hapje of een drankje. In de oude boerderij, die overigens nog steeds voor een gedeelte dienst doet als boerenbedrijf, bevinden zich op de bovenverdieping een zestal kamer. Deze zijn voorzien van een wastafel met warm en koud water en wekservice. De gedeelde badkamer met douche en de aparte toilet bevindt zich op de gang. De directe omgeving van Hotel Caf? Restaurant Hegen leent zich uitstekend voor het maken van uitstapjes. Vanuit Wezup kunt u bijvoorbeeld het museumdorp Orvelte bezoeken. In dit dorp zijn een groot aantal oude boerderijen en bijzondere gebouwen opgesteld voor publiek. Zo vindt u hier bijvoorbeeld een houtzagerij, klompenmakerij, smederij, een aantal ateliers en galerie?n. Het dorp is autovrij. Ook kunt u vanuit Wezup de diverse hunebedden in de omgeving bekijken. Met het Noorder Dierenpark in Emmen vlakbij, ??n van de mooiste dierenparken van ons land, bent u verzekerd van een heerlijk weekendje weg.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Café Restaurant Hegen

Nederland Drenthe Wezup

Hotel Café Restaurant Hegen is gelegen in het Drentse dorpje Wezup. Wezup is een schilderachtig dorpje op zo'n kwartier rijden van Emmen. Hotel Café Restaurant Hegen beschikt, zoals de naam doet vermoeden,

over een café- restaurant waar u terecht kunt voor een hapje of een drankje. In de oude boerderij, die overigens nog steeds voor een gedeelte dienst doet als boerenbedrijf, bevinden zich op de bovenverdieping een zestal kamer. Deze zijn voorzien van een wastafel met warm en koud water en wekservice. De gedeelde badkamer met douche en de aparte toilet bevindt zich op de gang. De directe omgeving van Hotel Café Restaurant Hegen leent zich uitstekend voor het maken van uitstapjes. Vanuit Wezup kunt u bijvoorbeeld het museumdorp Orvelte bezoeken. In dit dorp zijn een groot aantal oude boerderijen en bijzondere gebouwen opgesteld voor publiek. Zo vindt u hier bijvoorbeeld een houtzagerij, klompenmakerij, smederij, een aantal ateliers en galerieën. Het dorp is autovrij. Ook kunt u vanuit Wezup de diverse hunebedden in de omgeving bekijken. Met het Noorder Dierenpark in Emmen vlakbij, één van de mooiste dierenparken van ons land, bent u verzekerd van een heerlijk weekendje weg.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen