Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Drenthe (354)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hardenberg

Hotel Restaurant De Bokkepruik

Nederland Overijssel Hardenberg

Hotel Restaurant De Bokkepruik, een oase van rust in het Overijsselse Hardenberg, is een uitgelezen plek om er even tussenuit te zijn. Dineren doet u in het sfeervolle, met 1 Michelin ster

bekroonde restaurant. 's Zomers kunt u in de schaduw van eeuwenoude bomen aan tafel gaan om van seizoensgebonden gerechten te genieten. De comfortabele kamers zijn rustig gelegen in de dependance achter het restaurantgebouw en beschikken over badkamer met douche en/of bad, toilet en tv. Allen kijken uit over de fraaie tuin, de meesten hebben een eigen terras of balkon. Voor hotelgasten is er parkeergelegenheid bij de kamers. Niets staat een stevige wandel- of fietstocht in deze omgeving in de weg. In de bossen van de Sallandse Heuvelrug of het Overijsselse Vechtdal komt u helemaal op adem. Wie graag wil winkelen kan zij hart ophalen in het vlakbij gelegen Zwolle.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 169,50

Landhoeve Zwieseborg

Nederland Drenthe Hardenberg

De monumentale Landhoeve Zwieseborg ligt in het dorpje Loozen in de gemeente Hardenberg. U verblijft op een schitterende locatie aan de oevers van de Overijsselse Vecht. Het is een sfeervolle accommodatie met

luxe kamers en een omgeving waar mensen met en zonder beperking kunnen genieten van hun vakantie. Zo is er een kinderboerderij en een dierenweide aanwezig. Bezoek eens de tuinen van Ada Hoffman of ga naar Attractiepark Slagharen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen