Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Terborg (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Terborg

De Roode Leeuw

Nederland NL De Achterhoek Terborg

Hotel de Roode Leeuw ligt in het centrum van het Gelderse plaatsje Terborg in De Achterhoek. De ontspannen sfeer in dit hotel zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. Het hotel dateert

uit 1690 en begon als herberg. Het sfeervolle café is gevestigd in dit gedeelte en ademt nog steeds de sfeer van die tijd uit. In het restaurant geniet u in een klassieke entourage van allerlei heerlijke Frans-Nederlands getinte gerechten. De kamers van Hotel De Roode Leeuw zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet (tegen betaling), bureau, zitje en een badkamer met douche en toilet. Hotel De Roode Leeuw biedt u diverse mogelijkheden voor een leuk uitstapje. Zo maakt u vanuit Terborg prachtige wandel- en fietstochten door de mooie Montferlandse bossen. Bezoek ook zeker pittoreske plaatsen als 's-Heerenberg, Didam of Zeddam met karakteristieke molens en oude kerken. Ook is een uitstapje naar Duitsland zo gemaakt en kunt u bijvoorbeeld Natuurpark Hohe Mark bezoeken. Of kies voor de dierentuin van Kleve.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 198,00

Hotel De Roode Leeuw

Nederland De Achterhoek Terborg

Hotel de Roode Leeuw ligt in het centrum van het Gelderse plaatsje Terborg in De Achterhoek. De ontspannen sfeer in dit hotel zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. Het hotel dateert

uit 1690 en begon als herberg; het gezellige, ouderwetse café is gevestigd in dit gedeelte en ademt nog steeds de sfeer van die tijd uit. In het restaurant geniet u in een klassieke entourage van allerlei heerlijke Frans/Nederlands getinte gerechten. De kamers van Hotel De Roode Leeuw zijn voorzien van badkamer met douche, toilet, telefoon, televisie en radio. Hotel De Roode Leeuw is gunstig gelegen langs de bekende "antiekroute" en biedt u diverse mogelijkheden voor een leuk uitstapje. Vanuit Terborg maakt u prachtige wandel- en fietstochten door de mooie Montferlandse bossen. Bezoek ook zeker pittoreske plaatsen als 's-Heerenberg, Didam of Zeddam met zijn karakteristieke molens.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen