Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Breda (17)
Plaatsen
Ulvenhout (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ulvenhout

Landgoed Ulvenhart

Nederland Breda Ulvenhout

Landgoed Ulvenhart is gelegen in het Brabantse dorpje Ulvenhout op een steenworp afstand van de gezellige stad Breda. Een oude Vlaamse boerenschuur is omgebouwd tot een rustiek pension met in totaal vier

kamers. Totaal beschikt het landgoed over tien tweepersoonskamer verdeeld over 2 boerderijen. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Pension Landgoed Ulvenhart is ook erg geschikt voor groepen, of teambuildingsuitjes. De in aardetinten ingerichte basic kamers van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van aparte bedden en een badkamer met douche en toilet. U kunt gebruik maken van de complete gezamenlijke keuken. De keuken wordt gedomineerd door een grote houten tafel, vanaf deze plek heeft u een prachtig weids uitzicht overde grote tuin. Deze tuin beschikt over een grote vijver met gazon en is vrij te gebruiken. Landgoed 't Ulvenhart grenst direct aan het bos en leent zich uitstekend als startpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. Het is ook mogelijk om in de omgeving te kanoën op het riviertje De Mark. Of overweeg een daguitje naar Breda. In deze stad is het prima winkelen en uitgaan. Centraal in de oude binnenstad ligt tevens de Grote Markt met aantrekkelijke eetgelegenheden, cafés en terrasjes. Genieten van volop natuurschoon én een bruisende stad.... tijdens uw verblijf in Landgoed Ulvenhart combineert u het gemakkelijk.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen