Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BEAntwerpen

Hotel Mystery Mechelenomgeving

Nederland BEAntwerpen Mechelen

Een verrassend verblijf voor een super scherpe voordeelprijs? Boek een Mystery Hotel! Deze prijzen vindt u nergens anders. Zo werkt het: - kies een aankomstdatum en boek uw verblijf - uw

hotel blijft nog even een verrassing - in uw reserveringsbevestiging ziet u naar welk hotel u gaat Natuur-, cultuurliefhebber of bourgondische levensgenieter... Mechelen heeft voor ieder wat wils. Zo vindt u er een groot aantal bouwwerken en complexen die als werelderfgoed door UNESCO worden beschermd, bijvoorbeeld de imposante Sint-Romboutstoren en het Begijnhof. Verder kunt u heerlijk wandelen in één van de vele parken of langs de Dijle. Of kies ervoor om Mechelen juist vanaf het water te bekijken tijdens een boottocht op genoemde rivier. Een aantrekkelijk winkelaanbod gecombineerd met eindeloos veel sfeervolle uitgaansgelegenheden, op bijvoorbeeld de Vismarkt, maken het geheel compleet. Mechelen heeft werkelijk alles voor een mooie citytrip!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 89,00