Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Luxemburg (222)
Plaatsen
Livange (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Livange

Hotel Ibis Luxembourg Sud

Luxemburg Luxemburg Livange

Het Ibis Luxembourg Sud is rustig gelegen in het plaatsje Livange, op ca. 12km van het centrum van de kosmopolitische stad Luxemburg die u van hieruit gemakkelijk bereikt. Het hotel beschikt over

een restaurant en een bar. De kamers van Ibis Hotel Luxembourg Sud zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, telefoon, airco, wekservice en televisie. Tijdens een wandeling door het centrum van de mooie vestigingstad Livange zult u ogen tekort komen: u slentert langs prachtige historische gebouwen in Renaissancestijl zoals het Palais Grand-Ducal en ook de vele chique winkelstraten bieden urenlang vermaak. Bezoek ook de Kasematten, een ondergronds gangenstelsel uit de 18e eeuw (open maart t/m oktober) of maak een ontspannende wandeling door de adembenemend mooie natuur van het Groothertogdom.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 118,00