Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Luxemburg (222)
Plaatsen
Grupont (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Grupont

Repos Du Lincon

België Belgische Ardennen Grupont

Repos du Lincon is gevestigd in een oude postherberg in Grupont, tussen Rochefort en Saint Hubert midden in de Belgische Ardennen. Zoals de naam al zegt, hier komt u zeker tot rust.

Het oorspronkelijke gebouw dateert uit 1618. Door de jaren heen zijn er verschillende delen bijgebouwd. In de knusse herenkamer kunt u zich met een boek terugtrekken of muziek luisteren. Op verzoek kunt u in de tuin, gelegen aan het beekje de Lincon, lunchen of dineren. De kamers van Repos Du Lincon zijn voorzien van een badkamer met douche en/of bad en toilet. Grupont is een uitstekende uitvalsbasis voor tal van activiteiten. Wandelen, fietsen, plaatsen als Bastogne, Durbuy of Dinant bezoeken. Of wat dacht u van een ritje in een klassieke Engelse sportauto door de prachtige Ardennen? In de voormalige paardenstallen van uw B&B staan diverse klassiekers die u kunt huren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Au Repos Du Lincon

Luxemburg Luxemburg Grupont

Repos du Linçon ligt in het pittoreske Grupont. Deze oude postherberg is in de loop der jaren omgetoverd tot een gezellig hotel en ligt midden in de Belgische Ardennen. Dit hotel is

een uitstekende uitvalsbasis om de schitterende omgeving te ontdekken!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen