Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Luxemburg (222)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bourscheid Plage

Hotel Belair Bourscheid Plage

Luxemburg Luxemburg Bourscheid Plage

Langs de Sûre, aan de voet van de middeleeuwse burcht van Bourscheid ligt het 4**** hotel Belair, waar de grootste zorg besteed wordt aan sfeer, stijlvolle bediening, culinair vakmanschap en persoonlijk onthaal.

Vanuit de hoteltuin met ligweide is er de mogelijkheid om te zwemmen en te vissen in de rivier. Kortom: een oase van rust in een idyllische omgeving. Let op: Bij een verblijf tijdens het weekend bent u verplicht het (kort) gastronomisch arrangement te boeken en tijdens het wildseizoen bent u verplicht het Wildarrangement te boeken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Cocoon La Rive

Luxemburg Luxemburg Bourscheid Plage

Het 4-sterrenhotel Cocoon Hotel La Rive bevindt zich op een rustige plek aan de oever van de Sûre, in het Luxemburgse plaatsje Bourscheid-Plage. Geniet van het aanbod in het Wellness center of

ga wandelen door de bossen en plan een trip naar plaatsen als Bourscheid, Welscheid en Lipperscheid. Let op: Bij een verblijf tijdens het weekend bent u verplicht het (kort) gastronomisch arrangement te boeken en tijdens het wildseizoen bent u verplicht het Wildarrangement te boeken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Cocoon Belair

Luxemburg Luxemburg Bourscheid Plage

Aan de voet van de 150 meter hoge heuvel met de imposante middeleeuwse burcht van Bourscheid ligt het idyllische plaatsje Bourscheid Plage.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen