Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Ardennen (236)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MALM?DY LIGNEUVILLE

MAISONS DES ARDENNES I

Luxemburg Ardennen MALM?DY LIGNEUVILLE

Locatie

Maison des Ardennes is een voormalig hotel en ligt in het dorpje Ligneuville op 10 km van Malm?dy. U bewoont het grootste en linkerdeel van de woning. De prachtige oude tuin loopt

tot aan het riviertje. De woning is zeer geschikt en functioneel ingericht voor grote groepen. er is een grote tuin van ca. 2000 m? met openlucht zwembad (12 m x 8 m), tuinmeubilair en barbecue. De tuin deelt u met de bewoners van het andere deel vanhet huis. Malmedy is de hoogst gelegen gemeente van Belgie, de Hoge Ardennen, een gebied dat in hoogte varieert tussen 300 m en 700 m. De natuur is hier op haar mooist met wildstromende rivieren, uitgestrekte bosgebieden en dieren die normaal alleen in de Alpen voorkomen. Ligneuville is beroemd om haar forellenkwekerijen en de beschutte ligging in het dal van de Ambl?ve. In de eenvoudige vakantiewoning beschikt vrijwel elke kamer over eigen sanitair en beschikt u over een priv?-zwembad (geopend van juni tot september). Extra personen aanvragen is mogelijk (max.10), ? 75 p.p.p. week ? 50 p.p.p. midweek/weekend. Kinderen die in een campingbed slapen tellen bij Maison des Ardennes I niet als extra persoon.

Uw woning

300 m?. Lounge met ktv en geluidsinstallatie, 3 toiletten, grote eetzaal, salon en een aparte professionele keuken met oven, magnetron, gasfornuis, afwasmachine en diepvries. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 1 tweepers. bed en 1 ??npers. hoogslaper; 3e en 4e slaapkamer met elk 2 ??npers. bedden en 1 stapelbed; 5e slaapkamer met 3 ??npers. bedden en 1 stapelbed; 6e slaapkamer met 2 ??npers. bedden. 5 Badkamers met ligbad of douche en toilet in de kamers; 1 Badkamer op de gang. 2e Etage: 7e slaapkamer met 2 ??npers. bedden; 8e t/m 11e slaapkamer met 2 ??npers. bedden en 1 ??npers. hoogslaper; 12e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 ??npers. hoogslaper; 13e slaapkamer met 3 ??npers. bedden; 14e en 15e slaapkamer met 2 ??npers. bedden en 1 stapelbed; 16e slaapkamer met 3 ??npers. bedden en 1 stapelbed; 17e slaapkamer met 2 ??npers. bedden en 1 ??npers. hoogslaper en 1 stapelbed. 8 Badkamers met ligbad of douche en toilet in de kamers. 1 Badkamer met ligbad en toilet op de gang. Grote gedeelde tuin van ca. 2000 m? met openlucht zwembad (12 m x 8 m), tuinmeubilair en barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen